Marknadstorget

Marknadstorget är tänkt som ett forum för stort och smått, tillgängligt för våra medlemmar.
Vi väljer efter bästa förmåga ut vad som ska publiceras här, men kan omöjligt lämna några garantier.

Kontakthjälp: Kan Ditt företag ge plats för en praktikant under studietid eller lov eller söker Du en medarbetare från Polen eller med erfarenhet från svensk-polsk handel?
Välkommen att kontakta Kammarens kansli, Anders Ronander så hjälper han till att förmedla kontakter: anders.ronander@svenskpolska.se

 

Information från en av våra nya medlemmar:

Presentation från Nilsson & Partners

Nilsson & Partners är ett affärsjuridiskt advokatbyrå som erbjuder tjänster som kombinerar kunskap om lokal lagstiftning med den högsta internationella rådgivningsstandarden. Jurister från Nilsson & Partners har givit råd till internationella bolag, bland annat några av de största globala företagen, svenska och nordiska börsnoterade bolag samt mindre företag i förhållande till varje aspekt av att investera och göra affärer i Polen. Vi samarbetar med välrenomerade svenska advokatbyråer.

Våra jurister har en unik internationell bakgrund som erhållits genom att arbeta i ledande internationella affärsjuridiska advokatbyråer i Warszawa och utomlands. Detta gör att det är lättare för oss att förstå, förklara och övervinna eventuella kulturella skillnader, som finns mellan Polen och Sverige. Våra personliga anknytningar till Skandinavien gör att vi i vårt arbete tillämpar högsta etiska standard och personligt engagemang.

Vi erbjuder tjänster både i relation till den dagliga verksamheten och i samband med komplexa frågor som internationella företagsförvärv och projektutveckling. Vi erbjuder lösningsorienterad tänkande och gör vårt bästa för att förstå den affärsmässiga bakgrunden av juridiska frågor som vi arbetar med och ge klara och entydiga rekommendationer.

Vi har spetskompetens i följande verksamhetsområden: bolagsrätt, företagsöverlåtelser, komersiell avtalsrätt, regulatorisk rådgivning (särskildt inom energirätt), och immaterialrätt (särskildt inom IT relaterade frågor).

Om det är något vi kan hjälpa till med, eller om ni vill ha ytterligare information om vår advokatbyrå, vänligen kontakta:

 

NILSSON & PARTNERS

T: +48 22 295 12 59

F: +48 22 295 13 33

E: warsaw.office@nilssonlegal.com

www.nilssonlegal.com

 

______________________________